Werkgever

Voor de professional

Voor werkgevers is het van groot belang om de intrinsieke motivatie van medewerkers te stimuleren. Zo kunnen medewerkers gemotiveerd en vol vertrouwen hun functie vervullen. Dit vraagt tijd en aandacht, iets waarvoor binnen een organisatie niet altijd de ruimte is.

Radiant Coaching ondersteunt de organisatie graag bij het stimuleren van de persoonlijke en professionele effectiviteit van medewerkers. Door de jarenlange ervaring zowel in Human Resources Management als in coaching, kan Radiant Coaching de medewerkers bijstaan in hun ontwikkeling.

Resultaat gericht

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal, maar ook de sleutel tot het succes van de organisatie. Als medewerkers erkent – en gestimuleerd worden in wie ze zijn, door het in openheid benaderen van hun ambities en verantwoordelijkheden, zullen juist die kennis en vaardigheden een wezenlijke bijdrage leveren aan hun werk en dus aan de organisatie.

Bij Radiant Coaching gebruiken we analytische technieken om de potentie rechtstreeks aan te spreken, nieuwe perspectieven/realisaties en daarmee krachtige resultaten mogelijk te maken. Deze uitdaging en op ontdekking gerichte stijl is vooral geschikt voor een competitieve, prestatiegerichte persoonlijkheid.

Ook voor medewerkers die wat extra aandacht kunnen gebruiken hebben we meerdere technieken. Ook om dat extra duwtje te zijn.

De coachingsessies kunnen plaats vinden in de praktijk op de Sluisstraat te Amsterdam of bij bedrijven op lokatie. Ook is het mogelijk een gestructureerd coachingsgesprek via de telefoon of Skype/Zoom te voeren zodat de medewerker zich gemakkelijk voelt en niet te veel tijd verliest met reizen. Een eerste sessie is echter altijd ten kantore van Radiant Coaching in Amsterdam. Ook is het kennismakingsgesprek altijd face to face gesprek.

Weer als een team.

Meer informatie

Neem contact op

Na overleg krijg je de offerte per mail.

Scroll naar boven