Katinka “Ik heb er mezelf leren accepteren, gewoon goed zoals het is.”

De trainingen bij Laetitia heb ik als heel plezierig ervaren. Ook al was het nog zo’n moeilijke periode in mijn leven en zeker niet makkelijk, na de gesprekken was er altijd een zekere rust, niet het gevoel nog iets te moeten.

Ik heb er mezelf leren accepteren, gewoon goed zoals het is. Daarmee heeft het me ook van een terugkerend schuldgevoel af geholpen. Ik heb mijn eigen ervaring uit het verleden onder ogen gezien, door mijn ogen en met mijn eigen gevoel. De manier daarmee om te gaan en niet een manier bedenken hoe het zou moeten zijn.

De readings waren heel leerzaam en herkenbaar, iets waar je weer mee verder kunt.

Nu kan ik ook een stap in de toekomst zetten met geloof in mezelf, vertrouwen en een veilig gevoel. Ik ben er nog niet, heb nog veel mee te dragen, maar het is makkelijker dan het ooit geweest is. Ik heb heel veel geleerd door de manier waarop Laetitia me dingen laat zien en te blijven geloven in de steun en de kracht van het positieve en degenen die je daarbij willen helpen.

Ik ben weer blij thuis te zijn, de stilte te ervaren, loop niet meer voor mezelf weg en kan veel meer van dingen genieten. Als ik nu nog eens bij Laetitia kom, ga ik voor mezelf, zie het als een kadootje dat ook ik verdien.

Scroll naar boven