Recensies

Nathalie “Wanneer mijn gedachten en gevoelswereld een grote brei lijkt, weet ze deze moeiteloos te ontrafelen en hierin helderheid te scheppen.”

Titia is to-the-point en een reading bij haar is als een energy booster voor mij. Ik vind het ongelofelijk hoe ze elke keer weer feilloos naar de essentie weet te gaan. Ook wanneer mijn gedachten en gevoelswereld een grote brei lijkt, weet ze deze moeiteloos te ontrafelen en hierin helderheid te scheppen. In tijden van ‘zeer zwaar weer’ maakte zij me als een rots in de branding elke keer weer bewust van mijn eigen (hardnekkige) blinde vlekken en zette ze me steeds weer met beide benen op de grond. Ik heb hier grote bewondering voor. Hier kan geen therapeut, psycholoog of wat dies meer zij tegenop!

Eveline “Laetitia beheerst een bijzondere techniek die via je onderbewuste, direct naar de bron van je probleem gaat.”

Tijdens een hele zware periode in mijn leven kwam ik in contact met Laetitia. Ik had iemand nodig die me begreep op een dieper niveau. Laetitia beheerst een bijzondere techniek die via je onderbewuste, direct naar de bron van je probleem gaat. Op een warme en integere manier begeleidt ze je door je verleden vol pijnpunten. Haar sessies hebben mij meer duidelijkheid en zeker meer inzichten gegeven. En ben zo dankbaar dat ze in mijn leven is gekomen om die spiegel voor me te zijn. Als je echt aan je zelf wilt werken en niet bang bent om naar je pijnpunten te kijken, dan staat er een bijzondere reis op je te wachten. Waarbij je bij elke ruststop een rugzakje mag afdoen. Zodat je aan het einde van de reis (ver)lichter door het leven kan stappen.

Katinka “Ik heb er mezelf leren accepteren, gewoon goed zoals het is.”

De trainingen bij Laetitia heb ik als heel plezierig ervaren. Ook al was het nog zo’n moeilijke periode in mijn leven en zeker niet makkelijk, na de gesprekken was er altijd een zekere rust, niet het gevoel nog iets te moeten.

Ik heb er mezelf leren accepteren, gewoon goed zoals het is. Daarmee heeft het me ook van een terugkerend schuldgevoel af geholpen. Ik heb mijn eigen ervaring uit het verleden onder ogen gezien, door mijn ogen en met mijn eigen gevoel. De manier daarmee om te gaan en niet een manier bedenken hoe het zou moeten zijn.

De readings waren heel leerzaam en herkenbaar, iets waar je weer mee verder kunt.

Nu kan ik ook een stap in de toekomst zetten met geloof in mezelf, vertrouwen en een veilig gevoel. Ik ben er nog niet, heb nog veel mee te dragen, maar het is makkelijker dan het ooit geweest is. Ik heb heel veel geleerd door de manier waarop Laetitia me dingen laat zien en te blijven geloven in de steun en de kracht van het positieve en degenen die je daarbij willen helpen.

Ik ben weer blij thuis te zijn, de stilte te ervaren, loop niet meer voor mezelf weg en kan veel meer van dingen genieten. Als ik nu nog eens bij Laetitia kom, ga ik voor mezelf, zie het als een kadootje dat ook ik verdien.

Loes “Heel lang heb ik niet echt bij mijn gevoel kunnen komen en dat is nu wel anders.”

Ik heb de readings die ik bij Laetitia heb mogen doen, ervaren als een reis naar mijn diepste ik! Heel lang heb ik niet echt bij mijn gevoel kunnen komen en dat is nu wel anders. Het is ook heel fijn dat je de reading meekrijgt op een cd, zo vergeet je niets en helpt je bij het proces waar je doorheen gaat.

Harold “Laetitia kon mee in mijn snelheid van denken”

Ik heb de gesprekken als zeer positief ervaren omdat ik merkte dat Laetitia mee kon in mijn snelheid van denken en combineren en toch richting kon geven aan het gesprek. Zij behield ten allen tijde de leiding en het overzicht.

Ben haar dan ook dankbaar voor de praatsessies waarin het draaide om mij.

Marc “Ze heeft me geholpen om een aantal zaken in een ander perspectief te zien”

Ik ken Laetitia al enige tijd en heb over de afgelopen jaren zowel readings als coachingsgesprekken mogen ervaren. Laetitia weet een hele prettige en veilige sfeer te creëren zodat je je al gauw op je gemak voelt. Ze kan goed luisteren en vraagt door op die punten die relevant zijn. Belangrijk is dat je zelf dingen ontdekt zodat je er ook echt iets mee kunt. Als ondersteuning gebruikt ze ook readings zodat blokkades worden weggenomen of diepere inzichten worden bereikt. Ze heeft me geholpen om een aantal zaken in een ander perspectief te zien waardoor ik me zakelijk en privé verder heb kunnen ontwikkelen.

Anita “I would recommend a session with Laetitia no matter in what point in your life”

From the first session onwards (and I have done many since) I experienced such a very truthful and spot-on reflection of my experience, feelings and things deep down under I could not really get my head around myself. They are being translated into words I could never have found myself, but completely reflect the way it is. More over Laetitia also has the capability to let you experience some of it not only in words but also in physical body experiences. These keys into yourself which Laetitsia so wonderfully uncovers help enormously in understanding and acceptance of your own self and others close to you, life itself became so much easier, lighter and fun for me. The spaciousness, energy, healing and love I feel after a session with Laetitia can not be expressed by words really but are radiated out of my whole body when “flying” home. Laetitia’s capability throughout a session to uncover all that needs to be discussed and looked at at that very moment in my life without me having to express anything in words is still a miracle to me; she has such a wonderful gift of seeing through all layers and than to in very simple language provide very useful and practical tools to help me in shaping my life and become a better person. I always refer to her as my life coach!

I would recommend a session with Laetitia no matter in what point in your life; I have had sessions starting out being totally positive and happy without real issue’s and I have had sessions where I really was in deep need of emotional help and it has always been such an adventure to uncover whatever is there; you might surprise yourself. It is a precious present to yourself to experience a reading session with Laetitia as she is simply awesome!!

Ronald “Een prachtig mens die je laat stralen.”

Een mooiere, ingrijpende en bovenal verhelderende ervaring kan ik me niet bedenken, “THUISKOMEN BIJ JEZELF” en dat samen met een prachtig mens die je laat stralen.

Cathalijne “Ik had al zoveel therapeuten bezocht. ik werd er gek van, niets leek te helpen”

Toen ik voor het eerst bij Laetitia kwam was het voor mij er op of eronder. Ik had al zoveel therapeuten bezocht. Ik werd er gek van, niets leek te helpen.

Er is zo’n enorme verandering gekomen sinds ik bij haar ben geweest. Haar vertaling van mijn binnenste heeft veel helder gemaakt bij mij. Daarnaast ben ik flink aan de slag gegaan met haar tips om met het gedrag van mijn dochtertje om te kunnen gaan. Ze is zo veel veranderd en is nu een “gewone” peuter. We kunnen weer van haar genieten en we begrijpen elkaar gewoon veel beter. Ook met onze zoon is de relatie zo veel beter. Samen zijn ze nu echt broer en zus. Mijn leven is eindelijk fijn!

Sander “Een beetje sceptisch, ook wel gespannen, maar vooral nieuwsgierig zat ik tegenover haar en het werd een fantastische ervaring!”

Meer dan 2 jaar geleden liet ik me door een goede vriend overhalen om een reading bij Laetitia te ‘ervaren’, zoals hij zei. Ik worstelde enorm met mezelf en was al een tijd aan de slag met een psycholoog, maar ik had niet het gevoel dat het echt opschoot. Een beetje sceptisch, ook wel gespannen, maar vooral nieuwsgierig zat ik tegenover haar en het werd een fantastische ervaring! In de reading wist ze echt door te dringen tot de kern en sindsdien coacht ze me. De readings en coaching geven me zelfinzicht, energie en rust en helpen me de juiste keuzes te maken. Ik zou iedereen gunnen om met Laetitia te werken!

Je bent altijd welkom

voor een gratis kennismakingsgesprek!

Scroll naar boven