Over Laetitia

Ontdek je kracht!

 

Het is mijn passie om mensen bewust maken van hun kwaliteiten. Iedereen heeft de kracht en de macht om zich geweldig te voelen. Ik help je heel graag!

Foto Laetitia

Na jaren in het personeels vak te hebben gewerkt als Consultant, HR Adviseur en HRM Manager bij verschillende (internationale) organisaties, kwam ik tot de conclusie dat zovelen niet doen wat ze leuk vinden en zich onnodig slecht voelen. Ik inclusief! Ik heb mijn baan opgezegd en ben op zoek gegaan naar mijn passie. Met mijn rugzak heb ik een jaar lang alles,- en bovenal mezelf van een afstandje bekeken in Azië. Dat was in 1997. Vervolgens heb ik de nodige opleidingen en kennis opgedaan.

 

Inmiddels ben ik al heel wat jaren werkzaam als Life Coach. Ik werk voor grote en kleine organisaties. Veel medewerkers worden gesteund door de organisatie om naar mij toe te komen. Hoe bijzonder is dat! Met de diegene die ik begeleid ga ik altijd uit van de persoon zelf en niet van zijn of haar rol in de organisatie. Als een werknemer persoonlijk groeit is dat ook winst voor de organisatie. Ik werk natuurlijk ook met mensen die buiten hun werkgever om besluiten dat het tijd is om aandacht aan zichzelf te schenken. Ik ben er voor iedereen die er klaar voor is om zijn ware zelf te leren kennen. Ook voor diegenen die verdieping zoeken en een bewust leven willen leiden. Dat is een geweldige ervaring en we gaan het samen aan. Daarna zal je zo geweldig voelen! Naast een coaching traject geef ik ook cursussen. Zoals een cursus Readen. We kunnen het allemaal en ik wil je graag leren hoe dat te doen.

 

Ik gebruik mijn ervaring, kennis, intuïtie en nieuwsgierigheid om je te ondersteunen bij het ontdekken van jouw weg. Echt een moedige stap naar jouw krachtige en prachtige zelf. Je zult er geen spijt van hebben!

Deze waarden zijn uitgangspunt in de relatie van Radiant Coaching met jou:
Respect, Vertrouwen, Openheid en Integriteit.

Leuk je te ontmoeten!

Scroll naar boven