Over Laetitia

Ontdek je kracht!

Onvoorwaardelijke acceptatie, respect, kracht, vertrouwen, openheid, integriteit, passie en emotie. Deze waarden zijn uitgangspunt in de relatie van Radiant Coaching met jou en zijn super belangrijk voor een goed resultaat.

Het is mijn passie om mensen bewust maken van hun kwaliteiten. Iedereen heeft de kracht en de macht om zich geweldig te voelen. Ik help je heel graag!

Foto Laetitia

Jouw Life Coach

Na jaren in het personeels vak te hebben gewerkt als Consultant, HR Adviseur en HRM Manager bij verschillende (internationale) organisaties, kwam ik tot de conclusie dat zovelen niet doen wat ze leuk vinden en zich onnodig slecht voelen. Ik inclusief! Ik heb mijn baan opgezegd en ben op zoek gegaan naar mijn passie. Samen met mijn rugzak heb ik een jaar lang alles,- en bovenal mezelf van een afstandje bekeken in Azië. Dat was in 1997. 

 

Inmiddels ben ik al heel wat jaren werkzaam als Life Coach. Ik ben er voor iedereen die er klaar voor is om zijn ware zelf te leren kennen. Ook voor diegenen die verdieping zoeken en een bewust leven willen leiden. Het zal niet altijd even gemakkelijk zijn, dit proces, maar we gaan het samen aan. Daarna zal je zo geweldig voelen!

Ik gebruik mijn ervaring, kennis, intuïtie en nieuwsgierigheid om je te ondersteunen bij het ontdekken van jouw weg. Echt een moedige stap naar jouw krachtige en prachtige zelf. Je zult er geen spijt van hebben!

Leuk je te ontmoeten!