Over Laetitia

Ondek je kracht!

Onvoorwaardelijke acceptatie, respect, kracht, vertrouwen, openheid, integriteit, passie en emotie. Deze waarden zijn uitgangspunt in de relatie van Radiant Coaching met jou en zijn onontbeerlijk voor een goed resultaat.

Het is mijn passie om mensen bewust maken van hun kwaliteiten. Iedereen heeft de kracht en de macht om zich geweldig te voelen. Ik help je heel graag!

Foto Laetitia

Jouw Lifecoach

Na jaren in het HRM vak te hebben gewerkt als Consultant, HR Adviseur en HRM Manager bij verschillende (internationale) bedrijven, kwam ik tot de conclusie dat zovelen niet doen wat ze leuk vinden en zich onnodig slecht voelen. Ik inclusief! Ik heb mijn baan opgezegd en ben op zoek gegaan naar mijn passie. Na een aantal opleidingen kan ik mijn passie nu leven:

Als Life Coach ben ik er voor iedereen die klaar is om zijn ware zelf te omarmen en daarmee een bewust leven te leiden.
Ik gebruik mijn kennis, intuïtie en nieuwsgierigheid om je te ondersteunen bij het ontdekken van jouw krachten. Een moedige stap in je leven naar jouw krachtige en prachtige persoonlijkheid.

Kom en we gaan samen met onze nieuwsgierigheid deze ontdekkingstocht aan om zo de deuren naar je kansen te openen. . .
Vrij zijn, vol energie en vanuit passie jouw pad herkennen.

Je kunt een leven leiden dat gevuld is met de keuze en vrijheid om je eigen ware zelf te zijn. Jij kunt je trots voelen op wie je bent en waar je voor staat. Dus waar wacht je op?

Ik kijk uit naar ons kennismakingsgesprek! Laetitia