Life Coaching

Wij zijn allemaal op zoek naar inspiratie.

Om ons beter te voelen, maar vooral om gewoon eindelijk eens plezier te hebben. Gewoonten, stress, verwachtingen, woede, angst, eetproblemen, druk van buitenaf, om er maar een paar te noemen deze weerhouden ons zo vaak, te vaak!

Na alle hulp van psychologen, psychiaters en deskundigen op wat voor een vlak dan ook ben je nog steeds niet af van je frustraties, je angst en je oncontroleerbare emoties en niet te vergeten de pijn in je buik. Het gaat een tijdje beter maar dan loop je toch weer aan tegen diezelfde gevoelens. Zucht…

Zelfs de anti-depressiva die je eerst wel rust boden, blijken je te vervlakken.

Je voelt zo weinig. Fijn wellicht, maar waar is de vreugde die je soms nog wel kon voelen? Tja wat nu? Het is zo moeilijk om zelf je drempels te zien en het zou zo fijn zijn om eens echte steun te krijgen, helemaal gericht op jou! Totaal toegespitst op jouw behoeften, jouw verhaal én pijn. Niet weer zo een wetenschappelijk schema, een eindeloos formulier en tien gesprekken die je zelf al helemaal ingericht hebt omdat je allang weet waar het naar toe gaat. Niet weer die 45 minuten, waarin je precies nergens komt. Behalve: daar hebben we het de volgende keer over.

Sommigen herkennen dit misschien helemaal niet. Maar herkennen wel het gevoel niet verder te komen; steeds tegen hetzelfde aan te lopen. En gewoon plezier te willen, eindelijk plezier! Want daar gaat het toch om?! 

Radiant Coaching kan je daarbij ondersteunen.

Een lifecoach consult duurt ongeveer 1,5 uur. Jij geeft aan waar je het over wilt hebben. Wat je die dag of week het meest lastig viel. Daar gaan we mee aan het werk, zo komen we steeds dichter bij de kern, maar wel vanuit een concreet gevoel. Weet je het even niet meer? Dan kun je kiezen voor een reading. Waarin het onderbewuste spreekt. Dingen die aan de orde van de dag zijn,  waar het vandaan komt en hoe je hiermee om kunt gaan komen aan bod.

Zo ben jij aan zet en komen we samen tot jouw doel.

En uiteindelijk bevrijding van alle toestanden, hoe heerlijk!!

Wil je direct een afspraak maken?

Of vind je het fijn om eerst telefonisch contact te hebben?