Life Coaching

Wij zijn allemaal op zoek naar inspiratie...

om ons beter te voelen, maar vooral om gewoon eindelijk eens plezier te hebben. Gewoonten, stress, verwachtingen, woede, angst, eetproblemen, druk van buitenaf.. weerhouden ons te vaak!

Na alle hulp van psychologen, psychiaters en deskundigen, op wat voor een vlak dan ook, ben je nog steeds niet af van je frustraties, angst en oncontroleerbare emoties. Niet te vergeten de pijn in je buik die daaraan gekoppeld is.

Het gaat een tijdje beter maar dan loop je toch weer tegen diezelfde gevoelens aan. Zucht… zelfs de antidepressiva lijken te vervlakken.

"Niet weer zo'n wetenschappelijk schema."

Je voelt zo weinig. Fijn wellicht, maar waar is de vreugde die je soms nog kon voelen? Tja, wat nu? 

Het is zo moeilijk om zelf je drempels te zien. Het zou zo fijn zijn om eens echte steun te krijgen. Steun die helemaal gericht is op jou. Totaal toegespitst op jouw behoeften, jouw verhaal én jouw pijn

Niet weer zo’n wetenschappelijk schema, een eindeloos formulier en tien gesprekken waarvan je allang weet waar het naartoe gaat. 

Niet weer die 45 minuten, waarin je precies nergens komt. Behalve: daar hebben we het de volgende keer over.

Sommigen herkennen dit misschien helemaal niet, maar herkennen wel het gevoel niet verder te komen. Steeds lopen ze weer tegen hetzelfde aan, terwijl ze gewoon plezier willen. 

Eindelijk plezier! Want daar gaat het toch eigenlijk om?

Life Coaching Consult

Bij een Lifecoaching Consult geef jij aan waar je het over wilt hebben. We gaan aan het werk met wat je die dag of week het meest lastig viel. 

Zo komen we, per sessie van 1,5 uur, steeds dichter bij de kern vanuit een concreet gevoel. Je leert bewust te worden van je eigen kracht en raakt verlost van de rollercoaster van negatieve gedachten. 

Weet je het echt even niet meer? Dan kun je kiezen voor een reading, waarin het onderbewuste spreekt over dingen die aan de orde zijn die dag,  waar het vandaan komt en hoe je hiermee om kunt gaan.

Zo ben jij aan zet en komen we samen tot jouw doel. Uiteindelijk bevrijding van alle toestanden, hoe heerlijk!

Wil je bewuster leven en écht in je kracht staan? Via Life Coaching bij Radiant Coaching in Amsterdam kan ik je helpen. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak

Wil je een afspraak maken?

Maak een afspraak via de onderstaande button of neem contact op voor meer informatie.

Liever eerst telefonisch contact? Bel dan naar +31 6 20 10 21 20.

Laetita weet écht tot de kern door te dringen. Dankzij de readings en life coaching heb ik zelfinzicht, energie en rust. Ook helpen ze me om de juiste keuzes te maken.

Scroll naar boven