Reading

Verwonder je over jezelf!

Deze methode zorgt ervoor dat we snel tot de kern kunnen komen. Een Reading kan als aanvulling gebruikt worden op het coachingstraject. Ook is het goed mogelijk een Reading te ontvangen zonder dat het een onderdeel is van een coachingstraject. Als je hier vragen over hebt mag je natuurlijk altijd contact opnemen om samen te kijken wat de beste mogelijkheden voor je zijn.

Samenwerken met Radiant Coaching betekent dat je bereid bent om werkelijk het mooie in jezelf te ontdekken.

Dat kan als je je bewust wordt van de onbewuste belemmeringen. Die leg je jezelf op maar er zijn natuurlijk ook belemmeringen die anderen je opleggen. Het oplossen van belemmeringen kan heel lastig zijn. Mijn werkwijze ondersteunt jou proces precies op de wijze die voor jou geschikt is, doordat we je onderbewuste bewust maken. Het onderbewuste is de basis van ons zuivere wezen, ons zuivere gevoel waarmee we geboren zijn.

Door ervaringen in het leven hebben we een bescherming ontwikkeld.

Deze bescherming wordt vaak het ego genoemd. Het ego dient ons, omdat het ons beschermt tegen juist die dingen die ons pijn bezorgen. Het is dan ook van belang om het ego te respecteren. Het onderbewuste, dat vaak ondergeschikt gemaakt wordt aan het ego, weet maar al te goed wie we werkelijk zijn. Het onderbewuste weet precies waar de pijn zit en wat ons weerhoudt om onze volle potentie te leven. 

Juist het waarderen van het ego en de achterliggende gevoelens brengt ons tot bloei. Maar om te komen tot die achterliggende pracht vraagt veel van een mens. Daarom is het zo heerlijk dat ik je kan vertellen wat het onderbewuste voor wonderen voor je in petto heeft.

Opening naar verwondering

Hoe werkt dat? Ik werk met een techniek die een Reading genoemd wordt, een Reading omdat ik jouw onderbewuste ‘lees’. Jouw onderbewuste laat je precies zien waar je op dit moment aan toe bent. Vaak zijn het gevoelens of situaties die je maar al te goed herkent en op dit moment een rol in je leven spelen. Ik kan je uitleggen hoe de situatie ontstaan is, hoe je er nu mee omgaat maar ook hoe je er mee om zou kunnen gaan en wat je kan doen om je doel te bereiken.

Voordeel van deze techniek is dat hij precies toegespitst is op jouw situatie en we meteen op een prettige manier tot de kern komen. Het lijkt vreemd, het onderbewuste lezen. Maar eigenlijk kunnen we het allemaal. Ik heb geleerd hoe dat te doen en heb inmiddels jarenlange ervaring in het geven van Readings aan de meest uiteenlopende persoonlijkheden.

Jij hebt de leiding!

Ik stem me af op jouw onderbewuste en jij geeft toestemming door je naam te noemen. Ik vertel je precies wat er speelt. Jij kan ten alle tijden vragen stellen of opmerkingen maken. Het hele gesprek wordt opgenomen, zodat jij thuis het gesprek opnieuw af kan luisteren om alle dingen die gezegd zijn nog eens tot je door te laten dringen. Er komt heel veel informatie op je af.

Een Reading is zeer ondersteunend en geeft een wezenlijke bijdrage aan jouw ontwikkeling.

Neem gerust contact op!

Scroll naar boven