Highly Sensitive Person (HSP)

Ben je een Highly Sensitive Person?

Veel hoog sensitieve personen (HSP) verliezen, bewust of onbewust, vrijwillig of onvrijwillig, energie aan anderen omdat ze zo ‘open’ staan voor hun omgeving. Merk jij bijvoorbeeld dat als je op een markt gelopen hebt je totaal uitgeput bent? Veel HSP’s pakken negatieve energieën op en kunnen dat moeilijk weer loslaten of zijn zich niet bewust dat ze te maken hebben met energieën van anderen.

Zonder iets fysieks gedaan te hebben kan je doodmoe zijn.

  • Ben je soms kapot na een normale nacht slaap?
  • Heb je last van stemmingswisselingen?
  • Heb je wel eens een dat je na een gesprek met een vriend/vriendin totaal uitgeput bent?
  • Dat je snel geïrriteerd raakt terwijl je weet dat dat vaak niet klopt met de situatie?

De kans is groot dat je energie “lekt”.

Het is van belang om je bewust te worden waar de ‘lek’ in energie vandaan komt. Vaak heeft het met een combinatie van dingen te maken: onzekerheid, verwachtingen van anderen, niet goed genoeg zijn, er bij willen horen et cetera. Als je je bewust wordt wanneer en hoe je energie verbruikt/verliest, kun je hierin sturen. Bovendien zijn er een aantal manieren om je energie af te schermen van anderen. Maar nog belangrijker is dat je er achter komt wat goed voor jou is, waar jij energie van krijgt! 

Hoe fijn is het als je vol energie je dag kunt beginnen? En dat je s’avonds lekker kan genieten van de afgelopen dag, omdat je leuke dingen gedaan hebt en je trots kan zijn op jouw bijdrage?

Ik kan je helpen die energie weer te krijgen! Dat kan door middel van coaching maar je kunt ook kiezen voor een reading. Of een combinatie van beiden. 

Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak

Ik help je hier graag bij!

Maak een afspraak via de onderstaande button of neem contact op voor meer informatie.

Liever eerst telefonisch contact? Bel dan naar +31 6 20 10 21 20.