Healing

Een healing is als een warme zonnige dag aan het strand.

Een heerlijke diepe ontspanning. Het brengt je in balans en is bovenal een kadootje aan jezelf. Een healing is geschikt voor iedereen, ook al heb je nergens last van.

Wat is een healing?

Een healing is een manier om de energiecentra in ons fysieke en subtiele lichaam te beïnvloeden om daarmee de balans te herstellen. Ieder mens is één groot dynamisch energiesysteem. Een healing kun je beschouwen als een grote schoonmaak van dat hele energie systeem. De healing kan bepaalde blokkades opheffen waardoor je energie beter kan stromen. Het systeem wordt geholpen zichzelf weer te regenereren door blokkades weg te halen.

Heb je klachten?

Je lichaam heeft een uniek zelfhelend vermogen. Het weet hoe het van de meest uiteenlopende klachten kan genezen. Ik kan je begeleiden om dit zelfhelende vermogen aan te leren spreken en het te versterken. Op een zachte wijze wordt zo genezing op gang gebracht, waardoor klachten kunnen verdwijnen.

Een healing geeft echter geen garantie voor het verdwijnen van eventuele klachten. Na meerdere behandelingen kan er zeker een verlichting zijn maar het is nooit een vervanging van reguliere behandelingen.

Het doel van een healing is om weer in contact te komen met jezelf:

  • Genezing op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.
  • Loslaten van negatieve patronen en helen van trauma’s.
  • Harmonie.
  • Groter bewustzijn en meer zelfvertrouwen.
  • Een besef van een persoonlijk doel en richting in het leven.
  • Tot bloei komen van talenten en mogelijkheden.
  • Verhogen van spiritueel bewustzijn.

De behandeling

Het bijzondere van deze techniek is dat eventuele klachten kunnen verdwijnen, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Het kan een goede aanvulling zijn op eventuele andere behandelmethoden maar zal die nooit in de weg staan. 

Je gaat lekker liggen op de behandeltafel, geheel gekleed. De behandeling duurt ongeveer een uur. Omdat het zo ontspannend is vallen mensen ook wel eens in slaap. Wees niet verbaasd als je na de healing een gevoel van pure vreugde zult ervaren. Hoe heerlijk is dat!

Enhousiast geworden?

Wil je meteen een afspraak maken voor een heerlijke healing?

Scroll naar boven