Healing

Een healing is als een warme zonnige dag aan het strand.

Een heerlijke diepe ontspanning. Het brengt je in balans en is bovenal een kadootje aan je zelf. Een healing is geschikt voor iedereen, ook al heb je nergens last van.

Wat is een healing?

Een healing is een manier om de energiecentra in ons fysieke en subtiele lichaam te beïnvloeden om daarmee de balans te herstellen. Ieder mens is één groot dynamisch energiesysteem. Een healing kun je beschouwen als een grote schoonmaak beurt van dat hele energie systeem. De healing kan bepaalde blokkades opheffen waardoor je beter je eigen “levenskracht” kan laten stromen. Een goede doorstroming helpt je om beter in verbinding te staan met jezelf. Het ondersteunt daarmee ook je persoonlijke groei.

Heb je klachten?

Je lichaam heeft een uniek zelfhelend vermogen. Het weet hoe het van de meest uiteenlopende klachten kan genezen. Ik kan je begeleiden om dit zelfhelende vermogen aan te leren spreken en het te versterken. Op een zachte wijze wordt zo genezing op gang gebracht, waardoor klachten kunnen verdwijnen.

Het helpt bij een groot scala aan fysieke en emotionele problemen (een paar voorbeelden):

  • Genezing op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.
  • Loslaten van negatieve patronen en helen van trauma’s.
  • Harmonie.
  • Groter bewustzijn en meer zelfvertrouwen.
  • Een besef van een persoonlijk doel en richting in het leven.
  • Tot bloei komen van talenten en mogelijkheden.
  • Verhogen van spiritueel bewustzijn.

Bij een healing wordt er door de healer op intuïtief niveau contact gemaakt met jouw energie. Er wordt gekeken waar mogelijke blokkades zitten of waar het niet goed doorstroomt. Het systeem wordt geholpen zichzelf weer te regenereren door blokkades weg te halen.

De behandeling

Het bijzondere van deze techniek is dat eventuele klachten kunnen verdwijnen, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Het kan een goede aanvulling zijn op eventuele andere behandelmethoden maar zal een die nooit in de weg staan.

Je gaat lekker liggen op de behandeltafel, geheel gekleed. De behandeling duurt ongeveer een uur. Omdat het zo ontspannend is vallen mensen ook wel eens in slaap. Wees niet verbaasd als je na de healing een gevoel van pure vreugde zult ervaren. Hoe heerlijk is dat!

Enhousiast geworden?

Wil je meteen een afspraak maken voor een heerlijke healing?