Eet problemen

"Niemand begrijpt mij...."

Echt hoor; hulp vinden voor mijn eetprobleem is onmogelijk. Niemand begrijpt het. ik heb het al tig keer geprobeerd…. ze bedoelen het goed maar daar heb ik verder niets aan”.

Als je echt heel eerlijk bent begrijp je het zelf ook niet helemaal. Het is namelijk zo donker, zo walgelijk, zo veilig en zo intens rot; het is ongrijpbaar. Je voelt je machteloos, iets dat groter is dan jij ‘speelt’ met je. Natuurlijk heb je zelf ook al van alles geprobeerd; het lukt je gewoon niet. Je bent echt niet gek, dus waarom zou het een coach wel lukken? Je bent niet gek..toch? 

Als je je nog één keertje zou willen openstellen voor mij dan gaan we samen aan de slag om dat stuk wat onbegrijpbaar is te snappen.

Ik snap namelijk heel goed wat er gebeurt, hoe het voelt en hoe vreselijk het is. Ik heb al vele mannen en vrouwen geholpen die het gevoel hadden eindelijk begrepen te worden: hè hè eindelijk iemand die het wel begrijpt. Iemand die luistert en niet alles zelf al invult. Jij bent namelijk uniek, niemand is als jij.

Samen gaan we aan de slag zodat jij weer vertrouwen krijgt in jezelf, want hier gaat het om. 

Ik kan je begeleiden, om inzicht te krijgen in het waarom. Ik help je om die stappen te maken die er voor gaan zorgen dat je het nu eindelijk achter je kan laten.

In de praktijk merk ik dat een combinatie van coaching en readings het fijnste werkt. De combinatie maakt het krachtig en hierdoor bereiken we samen goede resultaten! Natuurlijk is het jouw keuze en als je het anders aan wil pakken is dat ook goed. Het enige wat ik van jou vraag is een JA om het samen aan te gaan. 

Ik sta achter je!

Fijn als je langs komt voor een gratis kennismaking!