Cursus

Leer zelf om een lezing te geven. (leren readen)

Het heet een lezing omdat het onderbewuste wordt ‘gelezen’. Het onderbewuste laat precies zien waar de ontvanger op dit moment aan toe is. Vaak zijn het gevoelens of situaties die men maar al te goed herkent en op dit moment een rol in het leven spelen. Door middel van een lezing krijgt men uitgelegd hoe de situatie ontstaan is, hoe men er nu mee omgaat maar ook hoe men er mee om zou kunnen gaan en wat diegene kan doen om zijn/haar doel te bereiken. Voordeel van deze techniek is dat hij precies toegespitst is op de huidige situatie en er meteen op een prettige manier tot de kern gekomen kan worden. Het lijkt vreemd, het onderbewuste lezen. Maar eigenlijk kunnen we het allemaal. Ik heb geleerd hoe dat te doen en heb inmiddels jarenlange ervaring in het geven van lezings aan de meest uiteenlopende persoonlijkheden.

Het is leuk en bijzonder om een lezing te kunnen geven.  Als je leert om zelf een lezing te geven heb je een scala aan mogelijkheden! Je leert hoe je jezelf en anderen een lezing kan geven maar je kunt er ook voor kiezen om alleen anderen te leren hoe ze een lezing kunnen geven. Je kunt iemand anders er enorm mee helpen. Ook kan je een op den duur een groepslezing geven. Daarnaast is het een prachtige manier om je bewustzijn te verdiepen. Elke lezing geeft namelijk nieuwe inzichten, zelfs als je de ander een lezing geeft!

Deze cursus geef ik één op één.

Deze hele cursus is erop gericht inzichten in jezelf te verkrijgen, sterker in jezelf te staan, je te kunnen onderscheiden van anderen en natuurlijk het helpen van anderen door inzicht te geven.

Er gebeurt heel veel en ik vind het belangrijk om daar persoonlijk aandacht aan te geven. Dat maakt het intens maar dat is én mooi én het is een goede voorbereiding op het geven van een lezing zelf. Ik ga de cursus helemaal toespitsen op jou. De cursus omvat een veelheid aan kennis, mooie ervaringen en uiteraard een certificaat.

Alvorens een cursus, hoe je een lezing kan geven, heb je minimaal twee lezings van mij ontvangen.

Voor meer informatie

Neem contact op:

Bel mij of stuur me een bericht voor een prijsopgave!

Scroll naar boven