Carrière

Groei in je werk

Plezier in je werk is belangrijk en het geeft energie en voldoening. Het maakt dat je vrolijk thuis komt en dat je zin hebt om op te staan. Het zorgt ervoor dat je groeit op alle gebieden! Hoe belangrijk is dat!

Maar wat als je werk je te veel energie kost? Omdat je bijvoorbeeld niet meer kunt groeien in je baan of dat je steeds weer tegen hetzelfde obstakels aanloopt?  Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen te noemen maar het is eigenlijk gewoon tijd om eens jezelf op één te zetten. Hoe dan? En word je dan nog wel serieus genomen?

Gun jezelf …. het beste van jou

 

Bij Radiant Coaching gebruiken we analytische technieken om je potentie rechtstreeks aan te spreken. Met nieuwe perspectieven/realisaties kun jij prachtige resultaten mogelijk maken. Deze op uitdaging en ontdekking gerichte stijl is vooral geschikt voor jou. Of je nu competitief en prestatiegericht bent, of iemand die open staat voor verdieping en persoonlijk inzicht. Elke sessie is geheel gericht op jou en jouw potentie.

De coachingsessies kunnen plaats vinden in de praktijk op de Sassenheimstraat te Amsterdam, al wandelend door het park of op lokatie. Ook is het mogelijk om een gestructureerd coachingsgesprek te voeren via de telefoon of Skype/Zoom, zodat je gemakkelijk kunt praten vanuit de privacy van je eigen huis of kantoor.

Ik help je graag!

Bel vooral voor een gratis kennismakingsgesprek!

Scroll naar boven