Carrière

Groei in je werk

Plezier in je werk is belangrijk en het geeft energie en voldoening. Het maakt dat je vrolijk thuis komt en dat je zin hebt om op te staan. Het zorgt ervoor dat je groeit op alle gebieden! Hoe belangrijk is dat!

Plezier in je werk is het vermogen om vanuit jezelf met vreugde het werk te doen wat je wilt doen. Maar vooral dat het meer energie voor je oplevert dan het kost. Het geheim van plezier hebben in je werk is niet alleen doen wat je leuk vindt, maar ook leuk vinden wat je doet. Plezier begint met zelfinzicht.

Bij Radiant Coaching gebruiken we analytische technieken om je potentie rechtstreeks aan te spreken. Met nieuwe perspectieven/realisaties kun jij prachtige resultaten mogelijk maken. Deze op uitdaging en ontdekking gerichte stijl is vooral geschikt voor jou. Of je nu competitief en prestatiegericht bent, of iemand die open staat voor verdieping en persoonlijk inzicht. Elke sessie is geheel gericht op jou en jouw potentie.

De coachingsessies kunnen plaats vinden in de praktijk op de Sluisstraat te Amsterdam of op lokatie. Ook is het mogelijk om een gestructureerd coachingsgesprek te voeren via de telefoon of Skype/Zoom, zodat je gemakkelijk met Laetitia kunt praten vanuit de privacy van je eigen huis of kantoor.

Ik help je graag!

Bel vooral voor een gratis kennismakingsgesprek!