Carrière

Groei in je werk

Plezier in je werk is belangrijk en het geeft vreugde en voldoening. Het maakt dat je vrolijk thuis komt en dat je zin hebt om op te staan. Het zorgt ervoor dat je groeit op alle gebieden! Hoe belangrijk is dat!

Plezier in je werk is het vermogen om vanuit jezelf met vreugde het werk te doen wat je wilt doen. Maar vooral dat het meer energie voor je oplevert dan het kost. Het geheim van plezier hebben in je werk is niet alleen doen wat je leuk vindt, maar ook leuk vinden wat je doet. Plezier begint met zelfinzicht.

Bij Radiant Coaching gebruiken we analytische technieken om je potentie rechtstreeks aan te spreken, nieuwe perspectieven/realisaties en daarmee krachtige resultaten mogelijk te maken. Deze uitdaging en op ontdekking gerichte stijl is vooral geschikt voor een competitieve, prestatiegerichte persoonlijkheid, of voor iemand die open staat voor verdieping en persoonlijk inzicht.

  • Waar krijg je energie van?
  • Wat zijn je drijfveren?
  • Waar wordt je blij van?
  • Wat zijn je persoonlijke behoeften?

De life-coachingsessies kunnen plaats vinden in de praktijk op de Sluisstraat te Amsterdam of bij bedrijven op lokatie of via een gestructureerd coachingsgesprek via de telefoon, of Skype/Zoom, zodat je gemakkelijk met Laetitia kunt praten vanuit de privacy van je eigen huis of kantoor.

Ik help je graag met het beantwoorden van deze wezenlijke vragen!

Bel vooral voor een gratis kennismakingsgesprek!