Burn-Out

Een burn-out ....

Voel je je al lang rot, doodmoe en vooral lusteloos en kan je echt niet meer….? Word je boos om het minste en geringste, laat je geheugen je in de steek, slaap je niet of nauwelijks en lukt het niet meer om je te concentreren.  Voel je je verloren en afschuwelijk? 

Is het een burn-out? Ze hebben je nog zo gewaarschuwd. Hoe dan? Dat overkomt toch alleen anderen?

Wat nu? Je twijfelt voortdurend aan alles maar vooral aan jezelf. Je gedachten razen maar door. Erger nog het zijn best vaak negatieve gedachten. Je voelt je zo verschrikkelijk. Wat je er aan kan doen weet je gewoon niet.  Doorgaan is geen optie, dat heb je al te lang gedaan.

Je kan er iets aan doen!

Ik kan je laten zien hoe je in deze situatie beland bent, hoe je er uit komt en nog belangrijker: hoe je dit in de toekomst vermijdt. Ik kan je helpen om je ratio weer in balans te brengen met je gevoel. Die balans is heel belangrijk want je hebt je ratio én gevoel niet voor niets!!

Wil je dat er eindelijk balans in je leven komt?

Zou het niet fijn zijn om in alle rust, zonder dat opgejaagde gevoel, te kunnen voelen wat jij wilt. En te luisteren naar iouw stem die weet wat echt goed voor je is. Je daar trouw aan kunt zijn ongeacht wat de omgeving ervan vindt. Het mooie is dat als jij echt trouw bent aan je eigen keuzes je omgeving dat geweldig vindt want zo ben je op je best en in je kracht. 

Wil je graag meteen een afspraak maken?