Burn-Out

Overspannen? Nee nog erger: een burn-out!

Wat afschuwelijk….  je voelde je al lang rot, doodmoe en vooral lusteloos. en nu kan je echt niet meer…. Je wordt boos om het minste en geringste, je geheugen laat je in de steek, je slaapt niet of nauwelijks en het lukt je niet meer om je te concentreren. Je voelt je verloren.

Het is er… die burn-out waar iedereen je voor heeft gewaarschuwd. Maar nu is het er. Hoe dan? Dat overkomt toch alleen anderen? Nog erger; je kan helemaal niets meer.

Wat nu? Je twijfelt voortdurend aan alles maar vooral aan jezelf. Je gedachten razen maar door. Erger nog het zijn best vaak negatieve gedachten. Je voelt je rot maar wat je er aan kan doen weet je gewoon niet.  

Zucht….

Je kan er iets aan doen! Accepteer dat dit nu even zo is en kom langs.

Ik kan je laten zien hoe je in deze situatie beland bent maar vooral hoe je er uit komt en nog belangrijker: hoe je dit in de toekomst vermijdt. 

Ik kan je helpen om je ratio weer in balans te brengen met je gevoel. Die balans is heel belangrijk want je hebt je ratio én gevoel niet voor niets!!

Wil je dat er eindelijk balans in je leven komt?

Zou het niet fijn zijn om in alle rust, zonder dat opgejaagde gevoel, te kunnen luisteren naar die innerlijke stem. Die stem die weet wat echt goed voor je is. Je daar trouw aan kunt zijn ongeacht wat de omgeving ervan vindt. Het mooie is dat als jij echt trouw bent aan je eigen keuzes je omgeving dat geweldig vindt want zo ben je op je best en in je kracht. 

Wil je graag meteen een afspraak maken?