Balans

Wil je dat er eindelijk balans in je leven komt?

Weet je soms even echt niet meer wat je wilt? Heb je twijfels over beslissingen die je moet of wilt nemen? Men heeft het over intuïtie maar dat lijkt afwezig te zijn bij jou. Je twijfelt voortdurend aan alles maar vooral aan jezelf. Je gedachten razen maar door. Erger nog het zijn best vaak negatieve gedachten. Je voelt je rot maar wat je er aan kan doen weet je gewoon niet. Je neemt steeds weer rationele beslissingen.

Dat kan soms goed zijn, maar 9 van de 10 keer is dat het niet. Je weet ook wel dat je te veel rekening houdt met de mensen om je heen. Je gaat alle scenario’s langs die zouden kunnen gebeuren en gaat vast invullen hoe je naaste omgeving daarop gaat reageren. Nee hoor, die ene keus is te egoïstisch, dat kan echt niet! Of je vindt dat jij nu eens aan de beurt bent om te doen wat belangrijk is voor jou en drijft je zin door, maar het voelt ook niet helemaal oké.

Zou het niet heerlijk zijn als je gewoon intuïtief, vanuit je gevoel weet wat je wilt.

Dat je daar trouw aan kunt zijn ongeacht wat de omgeving ervan vindt. Het mooie is dat als jij echt trouw bent aan je eigen keuzes je omgeving dat geweldig vindt want zo ben je op je best en in je kracht. Ik kan je helpen om je ratio weer in balans te brengen met je gevoel. Die balans is heel belangrijk want je hebt jouw ratio én gevoel niet voor niets!!